mina tjänster

 
Välkommen till fotograf Erik Hellquist och se de tjänster jag erbjuder. Som du kommer att upptäcka så fotograferar jag både till privatpersoner och företag. För dig som privatperson så hjälper jag dig att skapa minnen. För ditt företag bidrar jag till att skapa profil och identitet. Och så hjälper jag dig gärna även med bilder till körkort/id-kort och andra id-handlingar.

Dessutom erbjuder jag större utskrifter, utformning av studentskyltar, inspelning av filmmaterial och andra liknande tjänster. Jag gör det mesta inom fotoväg. Ta en titt på vad har att erbjuda genom att kika närmare på min sida.

körkortsfoto & id-foto

Behöver du en bild till ditt körkort, utländskt pass, visum eller annan ID-handling? Självklart kan jag hjälpa dig med nya bilder. På torsdagar och fredagar har jag normalt drop-in när butiken är öppen, men säkrast är att boka en tid antingen genom att maila eller ringa mig på 070-636 20 45.

studentskyltar

När sommaren närmar sig och skolåret går mot sitt slut är det dags att beställa studentskylt. Hos mig hittar du studentskyltar i flera olika utföranden, allt efter dina önskemål. Antingen har du ett befintligt foto eller original som du vill utgå från eller så hjälper jag till att sätta ihop något som passar

Kontakta mig så berättar jag mer vilka möjligheter som finns!

Mina tjänster
Mina tjänster
Mina tjänster

tryck/produktion

I min studio har jag utrustning för att printa och rama in det jag fotat eller något annat som du som kund vill ha utskrivet i t ex större format. Det kan gälla inramade förstoringar på barnen, ett uppförstorat porträtt är dessutom en mycket uppskattad present. Jag har möjlighet att printa i de flesta format och på olika material. En bild inramad med passepartout kan blir riktigt fin att hänga på väggen.
Jag har också utrustning för att laminera dina bilder i min studio och göra större utskrifter som till exempel roll-ups eller storbildsutskrifter.

Film & video

Behöver ditt företag ett filmklipp till hemsidan eller sociala medier så kan jag lösa det. Jag kan filma med både traditionell kamera och med drönare. Kontakta mig så kan vi tillsammans planera filmningen.

skadefoto

Ibland kräver försäkringsbolag dokumentation av skador eller ärr i bildform. Behöver du hjälp med att fotografera för sådana ärenden, kan jag givetvis stå till hjälp. Kontakta mig ifall du behöver hjälp med skadefotografering.

KONTAKTA MIG

Storgatan 40A, 573 32 Tranås
070-636 20 45
fotograf@erikhellquist.nu