Porträttfoto

 
Att vid porträttfoto lyfta fram det bästa hos den person som blir fotograferad är A och O för en lyckad fotografering. Samt att fånga personen just i det rätta ögonblicket. Självklart lyssnar jag också på dig och dina önskemål och försöker vara flexibel. Och det viktigaste är naturligtvis att du som kund blir nöjd.

Min studio är en utmärkt miljö för porträttfotografering, men jag fotograferar givetvis även i andra miljöer.

kunden först

För mig är det viktigast att du som kund blir nöjd. Detta betyder såklart att jag har ett stort ansvar att leverera det du som kund efterfrågar. Resultatet blir dessutom bättre om du som ska fotas känner dig trygg och bekväm i själva fotoögonblicket.

Särskilt viktigt är det om det gäller att fota ditt barn. Liksom faktiskt när på dagen själva fotograferingen sker. För att uppnå bästa resultat vid barnfoto brukar jag rekommendera att välja en fototid när ditt barn är som piggast och lekfullast med energi kvar för att orka. Då blir också bilderna på ditt barn som finast.

du väljer

För mig är det såklart viktigt att du som kund är nöjd med fotograferingen. Därför bokar vi efter fotograferingen även in en visningstimme där vi tillsammans tittar igenom de bilder som tagits. Och så väljer vi ut de bilder du är mest nöjd med.

Utifrån dessa urvalsbilder kan du sedan göra en beställning som passar dina önskemål. Kanske vill du ha bilderna inramade? Ha vissa bilder som förstoringar? Eller sätta dem i ett album? Jag erbjuder flera olika alternativ.

Reklamfoto av fotograf Erik Hellquist
Reklamfoto av fotograf Erik Hellquist
Reklamfoto av fotograf Erik Hellquist
porträttfoto
porträttfoto
porträttfoto

Se fler porträttfoton

KONTAKTA MIG

Storgatan 40A, 573 32 Tranås
070-636 20 45
fotograf@erikhellquist.nu